Jaký pás cudnosti preferujete?
Už jsem jich pár zkusil tedy klasických klícek , ale vždy mi všechny sjižděly. Nyní mám kolem pasu a musím říct že se pohodlně nosí. Problém je že již není tak neviditelný a problém s močením a hygienou. Jelikož nosím jen pár hodin zatím celkem spokojenost.
Láká mě představa být uzamčen několik dní. Zatím jsem byl cca 3 dny a 2 noci. Klíče měla partnerka. Ale to už je dlouho. Prostě na to není.
Jo klidně se mohu zamčit a dát jí klíče. Ona mě nechá zamčenýho ale nemá chuť mě provokovat a pod. Tudíž to nemá tu šťávu.
Tak se krátkodobě zamykam sám.
Láká mě představa být uzamčen několik dní. Zatím jsem byl cca 3 dny a 2 noci. Klíče měla partnerka. Ale to už je dlouho. Prostě na to není.
Jo klidně se mohu zamčit a dát jí klíče. Ona mě nechá zamčenýho ale nemá chuť mě provokovat a pod. Tudíž to nemá tu šťávu.
- Selfík
- Administrátor fóra
- Provozuji selfbondage?: Ano
Hele ale i tak jsi jeden z těch stastnejsich. Spoustě z nas by nebylo dopřáno ani toto. Ale chápu tě že to nemá šťávu. Na druhou stranu by h byl šťastný i za tohleXender píše: ↑ned 05. kvě 2019 12:59:34Už jsem jich pár zkusil tedy klasických klícek , ale vždy mi všechny sjižděly. Nyní mám kolem pasu a musím říct že se pohodlně nosí. Problém je že již není tak neviditelný a problém s močením a hygienou. Jelikož nosím jen pár hodin zatím celkem spokojenost.