Ahoj,
jak to řešíte, když se za zády spoutáte kovovými pouty? Popravdě jsem zrovna tohle ještě nezkoušel, protože mám docela obavy, že pak nenajdu klíčovou dírku..
Pouta za zády
Ahoj Paule,
Policejní pouta byly jeden čas moje nejoblíbenější a i teď se k nim rád vracím. Již je to delší dobu, teď už asi to nedám, ale spoutané ruce jsem protáhl pod nohami do předu. Až bude čas zkusím a dám vědět.
Já se odemču i za zády ale je potřeba dát si pozor jak moc utáhnout a kam nasměrovat zámky.
Poprvé bych pouta moc neutahoval abych měl co největší možnost pohybu a pak pomale zoubek po zoubku utahoval.
A jaké máš? Já mám klasické spojené jedním očkem, ale chtěl bych ty s pantem.
Policejní pouta byly jeden čas moje nejoblíbenější a i teď se k nim rád vracím. Již je to delší dobu, teď už asi to nedám, ale spoutané ruce jsem protáhl pod nohami do předu. Až bude čas zkusím a dám vědět.
Já se odemču i za zády ale je potřeba dát si pozor jak moc utáhnout a kam nasměrovat zámky.
Poprvé bych pouta moc neutahoval abych měl co největší možnost pohybu a pak pomale zoubek po zoubku utahoval.
A jaké máš? Já mám klasické spojené jedním očkem, ale chtěl bych ty s pantem.
Já mám právě ty pantové. Řetízková mám také, ale né úplně obyčejné - jsou na řetízek delší, a klíč se musí strčit do tubusu z boku vedle řetízku, nikoliv do klíčkové díčky vedle oka, jako je to běžné.
Krom toho u těch pantových pout nejde udělat double lock - tedy hrozí nebezpečí, že by se mohly utáhnout ještě více..
Krom toho u těch pantových pout nejde udělat double lock - tedy hrozí nebezpečí, že by se mohly utáhnout ještě více..